Almedalen Live 2021

Almedalsveckan är världens största demokratiska mötesplats för samhällsfrågor.

ALMEDALESVECKAN 2021

Almedalsveckan – den demokratiska mötesplatsen för alla – en magisk plats för dialog, utbyte och oväntade möten som bidrar till att utveckla vårt samhälle. Årets Almedalsvecka är digital, under fyra dagar mellan den 4 - 7 juli. Vår studio kan du använda från en timme till hela dagar, är Schrems II godkänd och kostnadseffektiv.

Digitala evenemang har ökat under det senaste året och blir med all sannolikhet en naturlig del av Almedalsveckan även i framtiden. Denna utveckling bidrar att göra Almedalsveckan mer tillgänglig för fler, eftersom deltagarna behöver inte befinna sig i Visby för att medverka.

vi skräddarsyr det digitala formatet

TV-studiokänsla med seminarier, samtal och debatter

Få den miljö Du vill mha. green screen och digitala bakgrunder utifrån Ditt varunamn. Seminarie eller paneldebatt? Coronasäkrad, handikappanpassad lokal med lounge och makeup.

Den senaste tekniken gör att du får alla hjälpmedel du behöver för att få en proffsig produktion. Promter, monitorer och flera kameravinklar med Tallylights. Gäster via länk och kristallklart ljud.

Vi erbjuder även mobila studiolösningar där vi tar med all utrustning och bygger en studio på plats. Fasta priser där ljud- och bildtekniker ingår. Vi hyr ut från en timme till hela dagar. Övriga tjänster är moderatorer, innehållsproducent samt talarcoaching.

Let's make something great together!

Kontakta oss för information och en snabb offert

TOP